Galerie opět funguje, ale jen z odkazu v menu! Malá aktivita do odvolání

Alyson-život,filmografie atd.

Životopis Alyson Hannigan

30. července 2012 v 1:21 | Katka
Alyson Lee Hannigan (24. března 1974) je americká herečka. Je známá hlavně pro své role Willow Rosenberg v televizním seriálu Buffy the Vampire Slayer, Lily Aldrin v sitcomu How I Met Your Mother (Jak jsem poznal vaši matku), a Michelle Flaherty ve čtyřech původních filmech ze série American Pie (Prci, prci, prcičky).

Základní informace o Alyson Hannigan

28. července 2012 v 23:23 | Katka
Celé jméno: Alyson Lee Hanigan
Přezdívka: Allycat
Rodiče: rozvedeni 1976, matka Emilie Posner, otec Albert Hannigan
Datum narození: 24. 3. 1974 Washington, USA
Znamení: beran

Životopis Alyson Hannigan

23. prosince 2011 v 19:18 | Katka
Tento článek pochází z již bohužel skončeného foreverbuffy.blog.cz, s jehož majitelkou jsme se dohodli, že byla škoda přijít o všechno co jí dalo takovou práci, až bude blog smazán, díky Jenny!

Jméno: Alyson Lee Hannigan
Datum narození: 24. března 1974
Místo narození: Washington D.C., USA

Filmografie Alyson

5. prosince 2007 v 14:59 | Katka
2012 American Reunion-Michelle Flaherty-Levenstein

2011 Robot Chicken-role ? hlas (seriál 5. série 3. díl)

2011 Tit for TAT-role hlas Alyson

2011 The Simpsons-role hlas Melody Juniper (seriál 22. série 11. díl)

2009 The Goode Family-role Michelle (seriál 1. série 7. díl)

2007 Farce of the Penguins (český název Holky jdeme na to aneb putování tučňáků!)
-role hlas tučňáčice

2006 Date Movie (český název Děsný doják)-role Julia Jones

2005 How I Met Your Mother (český název Jak jsem potkal vaši matku)-role Lily Aldrin (prozatím celkem 6 sérií, stále se natáčí)

2005 Veronica Mars (český název Veronica Mars)-role Trina Echolls (seriál 1.série 15. a 19. díl, 2.série 9.díl)

2004 That 70s Show-role Suzy Simpson (seriál 6.série 12. a 13. díl)

2004 King of the Hill-role hlas Stacey Gibson (seriál 8.série 22.díl)

2004 Americana-role Andrea

2003 American Wedding (český název Prci prci pričky 3:Svatba)-role Michelle Flaherty

2001 Beyond the City Limits (český název Mimo zákon)-role Lexi

2001 American Pie 2 (český název Prci prci pričky 2)-role Michelle Flaherty

2001 Angel (český název Angel)-role Willow Rosenberg (seriál 2.série 17. a 22 .díl, 4.série 15 .díl)

2000 The Wild Thornberrys-role hlas Gerdy (seriál 2.série 36 .díl)

2000 Boys and Girls (český název Kluci a holky)-role Betty

1999 100 Deeds for Eddie McDowd-role hlas Gigi (seriál 1.série 4. a 13 .díl)

1999 Star Hayley Wagner-role Jenna Jakes

1999 American Pie (český název Prci prci pričky)-role Michelle Flaherty

1998 Dead Man on Campus (český název Mrtvý na univerzitě)-role Lucy

1997 Buffy the Vampire Slayer (český název Buffy, přemožitelka upírů)- role Willow Rosenberg (seriál 144 dílů)

1996 For my Daughter´s Honor-role Kelly

1996 Case for life-role Iris

1996 Picket Fences-role Peggy Patterson (seriál 4.série 21.díl)

1995 The Stranger beside Me (český název Tajemství mého muže)-role Dana

1994 Touched by an Angel (český název Dotek anděla) -role Cassie Peters (seriál 1.série 5. díl)

1993 Almost home-role Samantha (seriál 1.série 10. a 12 .díl)

1991 Switched at Birth-role Gina Twigg

1990 Roseanne (český název Roseanne)-role Jan (seriál 3.série 14.díl)

1989 Free spirit-role Jessie Harper (seriál 1.série 14 dílů)

1988 My Stepmother Is an Alien (český název Krásná mimozemšťanka)-role Jessie Mills

1986 Impure Thoughts-role Patty Stubbs

Jestli se o nějakém jejím filmu chcete dozvědět víc, napiště do komentářů

Mladá Alyson

9. listopadu 2007 v 22:23 | Katka
 
 

Reklama