Galerie opět funguje, ale jen z odkazu v menu! Malá aktivita do odvolání

Amy-Život,filmografie atd

Filmografie Amy Acker

3. srpna 2014 v 23:26 | Katka

2015 The Write Man-role Sophie

2014 Let's Kill Ward's Wife-role Geena

2014 The Energy Specialist-role Claire

2014 The Lord of Catan-role Sugar Monkey

2014 Agents of S.H.I.E.L.D.-role Audrey Nathan (1. série 19. díl)

2013 Husbands-role Claudia (3. série 1. díl)

2013 Scooby-Doo! Mystery Incorporated (český název Scooby Doo: Záhady s.r.o.)-role hlas Nova (2. série 18., 20., 22. a 26. díl)

Základní fakta o Amy

24. července 2013 v 0:19 | Katka
Celé jméno: Amy Louise Acker
Přezdívka: Snacker (při natáčení Angela)
Rodiče: Sandra Bruyere; žena v domáctnosti a Robert Acker; právník
Sourozenci: 2 mladší sestry a 1 mladší bratr
Datum narození: 5.12.1976 v Dallasu, Texas

10 Zajímavostí o Amy Acker

13. srpna 2012 v 1:29 | Katka
1. Amy sama sebe popsala jako tichou, pošetilou a klidnou.
2. Jako teenager dělala modelku v Tokyu.
3. Nejmíň oblíbená věc na jejím těle je křivý zub.
4. Řekla, že její oblíbená hmotná věc je její plyšový králík.
5. Ucházela se o roli Kate Austin z Lost, ale nakonec ji dostala Evangeline Lilly.

Životopis Amy Acker

6. srpna 2012 v 22:48 | Katka
Amy Louise Acker (narozena 5. prosince 1976) je americká herečka. Nejznámější je pro svou roli v televizním seriálu Angel, kde hrála Winifred Burkle a Illyriu, a pro roli v Alias, Kelly Peyton. Také je známá díky roli Dr. Claire Saunders v Dollhouse.

Mladá Amy

16. června 2008 v 22:25 | Katka
6546

Amyna svatba s Jamesem Carpinellem

24. prosince 2007 v 20:00 | Katka
456645
 
 

Reklama