Galerie opět funguje, ale jen z odkazu v menu! Malá aktivita do odvolání

Nicholas-Život

Fotky Nicholase a jeho dvojčete Kellyho

17. dubna 2013 v 21:30 | Katka
10 fotek

Životopis Nicholas Brendon

10. ledna 2012 v 17:09 | Katka
Tento článek pochází z již bohužel skončeného foreverbuffy.blog.cz, s jehož majitelkou jsme se dohodli, že byla škoda přijít o všechno co jí dalo takovou práci, až bude blog smazán, díky Jenny!

Jméno: Nicholas Brendon Schultz
Datum narození: 12. dubna 1971
Místo narození: Los Angeles, California, USA

2001 Svatba Nicholase a Tressy

31. prosince 2011 v 15:57 | Katka
Tento článek pochází z již bohužel skončeného foreverbuffy.blog.cz, s jehož majitelkou jsme se dohodli, že byla škoda přijít o všechno co jí dalo takovou práci, až bude blog smazán, díky Jenny!

Hvězda seriálu Buffy, přemožitelka upírů, Nicholas Brendon, se 1. září 2001 oženil s italskou herečkou Tressou Di Figlia na ranči "Old Rancho Agua Hedionda Adobe" v Californii, který patří Tressiině rodině. Lásku a věrnost dokud je smrt nerozdělí si tak slíbili na krásném místě.

Nicholas s přítelkyní

3. července 2009 v 12:32 | Katka

Filmografie Nicholas

23. prosince 2007 v 22:26 | Katka
2011 Hard Love-role Rich

2010 The Portal-role Paul

2010 Private Practise-role Lee McHenry (seriál 4. série 6., 7. , 9. a 13. díl)

2009 A Golden Christmas-role Michael

2009 My Neighbor´s Secret-role Brent

2009 The Quincy Rose Show-role Nicky

2009 Without a Trace (český název Beze stopy)-role Edger (seriál 7. série 24. díl)

2008 Blood on the Highway-role Chase Sinclair

2008 Turbo Dates-role Cameron (seriál 1. série 4. díl)

2007 Criminal Minds (český název Myšlenky zločince)-role Kevin Lynch (seriál 11 dílů)

2007 Unholy-role Lucas

2007 Fire Serpent (český název Ohnivý had)-role Jake Relm

2006 American Dragon:Jake Long-role hlas Huntsboy #89 (seriál 9 dílů)

2006 Relative Chaos (český název Rodinný chaos)-role Gil Gilbert

2005 Kitchen Confidential-role Seth Richman (seriál 13 dílů)

2004 Celeste in the city-role Dana Blodgett / Harrison

2003 The Pool at Maddy Breaker´s-role ?

2002 Demon Island (český název Ostrov zapomění)-role Kyle

2000 Psycho beach party (český název Opravdu děsná plážová párty)-role Starcat

1997 Buffy the vampire slayer (český název Buffy, přemožitelka upírů)-role Xander Harris(seriál 144 dílů)

1995 Dave´s word-role ? (seriál 3.série 5 díl)

1995 Children of the corn III (český název Kukuřičné děti III)-role basketbalový hráč

1993 Married with children (český název Ženatý se závazky)-role kluk v partě(seriál 8.série 2.díl)

Jestli se o nějakém jeho filmu chcete dozvědět víc, napiště do komentářů
 
 

Reklama